top of page
DSC_9420.jpg

UTBILDNINGAR I LASHLIFT OCH BROWLIFT

På våra utbildningar lär erfarna utbildare ut den bästa tekniken för att uppnå bästa möjliga lashlift- och browliftresultat. Utbildningarna passar alla oavsett hur mycket erfarenhet du har då vi beskriver arbetsgången väl från början till slut. Vi lär ut vårt unika sätt att jobba på, med hjälp av våra produkter från Permalift och vår helt egna teknik uppnår man de resultat ni kan se på våra bilder. 

DSC_9038.jpg

Det är viktigt att använda sig av kombinationen av våra produkter och tekniken tillsammans, båda två har lika stor betydelse i hur resultatet blir. Vår vilja är att det ska vara så lätt som möjligt att lära sig och därför är vi väl engagerade i din utveckling och ger just dig tips och feedback på hur du kan utvecklas ännu mer.   

DSC_9428.jpg

I utbildningen går vi först igenom det teoretiska - steg för steg hur behandlingen går till, information om produkterna, vad man bör tänka på samt tips och råd. Dessa tips är väldigt unika som särskiljer från andra.

Sedan går vi över till den praktiska delen - utbildaren visar behandlingen på en modell och sedan får eleverna öva på egen modell.

DSC_9004 (kopia).jpg
Är du redan utbildad i Lashlift och/eller Browlift? Då är du välkommen på en ”Come on over” kurs där du kan delta i den praktiska delen. Denna kurs kostar 2500 inkl. moms där det ingår ett litet startkit. 
DSC_9038.jpg

Lashlift utbildningen kostar 5500 kr inkl. moms där det ingår ett startkit värt 2200 kr med Permalifts produkter

Browlift utbildningen kostar 4500 kr inkl. moms där det ingår ett startkit värt 2200 kr med Permalifts produkter 

Kombo Lash- och Browlift utbildningen kostar 8900 kr inkl. moms där det ingår ett startkit värt 4400 kr med Permalifts produkter

DSC_9160.jpg

Vill du utbilda i våra produkter? Ta isåfall kontakt med oss!

bottom of page